Welkom in het klasje van juf Stephanie!

VBS Sint-Gorik, juf Stephanie
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie2 months ago
Ik ga jullie allen heel hard missen! Bedankt voor het prachtige jaar! ‘Hopelijk zal ik jullie ooit nog eens zien!’ ❤️ #afscheidvaltonszwaar #loslatendoetpijn
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie
VBS Sint-Gorik, juf Lien
Met jouw hand in mijn hand, samen één. Met jouw hand in mijn hand, nooit alleen. Dank voor de pret, samen als een soort raket, kreeg ik mijn vleugels dankzij jou. Met jouw hand in mijn hand en misschien... Zal ik jou ooit nog eens zien... Zal ik jou ooit nog eens zien? Ik zal jullie missen. Xoxo juf Lien, over and out. #mijnlaatstetraantjewegpinken
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie2 months ago
Wauw, wat een topprestatie op ons schoolfeest! ☀️

Wat allemaal begon met voor het eerst pompons vast te houden en nog een beetje onwennig de pasjes uit te voeren, werd een prachtig optreden! Een heel dikke proficiat aan alle cheerleaders 😍! Ook een heel dikke proficiat aan alle andere groepen die een mooi optreden gaven. 😁

Als kers op de taart wonnen we Sint-Gorik got talent! Wat een eer en wat een ervaring! Dank u voor alle stemmen! 😍🏆
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie3 months ago
Wat een prachtige voorstelling gisteren! Ik ben ontzettend fier op jullie allemaal 😍 Ik hoop dan ook vanuit het diepste van mijn hart dat we elkaar zeker nog eens zien! Dank jullie wel al voor het prachtige schooljaar samen! #6baandetop #emotionelejuf #afscheidnemenblijftmoeilijk
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie
VBS Sint-Gorik, juf Lien
Met jouw hand in mijn hand en misschien... Zal ik jou ooit nog eens zien 💖 #traantjewegpinken
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie3 months ago
Zo ontzettend fier op deze meid! 😍 Een heel mooi gebaar Roosje. #ThinkPink #25cm #topper #goedhart #samensterk
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie3 months ago
Vrijdag sloten we samen met heel wat andere scholen ons M.E.G.A.-project af. Na een voorstelling waarin de gevaren op het net duidelijk werden, genoten we van onze eerste echte FUIF. We dansten alsof ons leven ervan afhing.

Wat een mooie namiddag en afsluiter van de week. Nogmaals een heel dikke proficiat aan Anthe, want zij won de prijs voor mooiste tekening en mocht op alle T-shirts staan. 🎉
#netophetnet #jeugdhuishetprofiel #dekouter #dansen #hotdogs #plezier #iedereensamen #feestbeesten #wijwillennogblijven
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie
VBS Sint-Gorik, juf Stephanie3 months ago
We hebben een geweldige week achter de rug. Donderdag kregen we de kans om naar de musical van 40-45 te gaan kijken. Wat een beklijvende voorstelling, waarbij er wel eens een traantje vloeide. Als kers op de taart leerden we ook Jo Hens wat beter kennen 😍 Hij schreef zelfs voor al onze klassen een persoonlijke boodschap! 😍 #adembenemend #cultuuropsnuiven #nicovanfamilie #gelukkigejuf #meervandat #lauratesoro #kropindekeel #blozendewangen